Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Brand in koelcel in centrum Middelburg

Toegevoegd: 02-08-2022, 09.57 uur
Brand in koelcel in centrum Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - In een koelcel aan de Schuiffelstraat in Middelburg heeft gisterenavond brand gewoed. De begroeiing die naast de koelcel stond vatte ook vlam.


De vrijwilligers van brandweerpost Rooseveltlaan in Middelburg werden gisteren omstreeks 21.00 uur opgeroepen voor een buitenbrand. Toen zij aanrijdend waren, kregen zij van de centralist van de meldkamer te horen dat zij met spoed ter plaatse moesten komen omdat het om een buitenbrand tegen een gevel zou gaan. 

Ter plaatse troffen zij een binnenbrand aan in een koelcel. Het dak van de koelcel was omringd door een grote vlinderstruik die ook in brand stond. De brandweerlieden hebben de brand geblust met een straal hoge druk en vervolgens een nacontrole uitgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren