Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt voor medische noodsituatie Veere

Toegevoegd: 02-08-2022, 15.52 uur
Door: Eugène Harthoorn

VEERE - Op het fietspad langs de Polredijk bij Veere is vanmiddag een persoon onwel geworden. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 14.50 uur opgeroepen voor een medische noodsituatie in het buitengebied van Veere. Toen de ambulance ter plaatse kwam, bleek dat het slachtoffer meer medische hulp nodig had dan geboden kon worden. Hierom werd ook het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam opgeroepen. Dit landde circa 20 minuten na de oproep op een rendez-vousplek bij Neeltje Jans. 

Nadat de arts van het traumateam medische hulp had verleend, is het slachtoffer per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JP (2-8-2022 om 20:01)
Oeps, ik lees nu dat de rendez vous plek bij Neeltje Jans was. Mijn excuses, overheen gelezen!
Cookie-instellingen beheren