Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

33-Jarige man aangehouden na achtervolging in Hulst

Toegevoegd: 02-08-2022, 20.19 uur
33-Jarige man aangehouden na achtervolging in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HULST-  De politie heeft vannacht een man aangehouden die op de Zandweg in Hulst erg gevaarlijke rijgedrag vertoonde. Bij de achtervolging werden hoge snelheden behaald.


De bestuurder, een 33-jarige man uit Doorwerth, kreeg omstreeks 01.20 uur een stopteken op de Zandweg in Hulst. De agenten wilden de man aan de kant zetten vanwege zijn vreemde rijgedrag. De man negeerde echter het stopteken en vluchtte. De politieagenten zetten hierop een achtervolging in.

BIj de achtervolging werden door het politievoertuig snelheden van 180 kilometer per uur gehaald. De politie kon de man tot stilstand manen op de Maassingel in Terneuzen. De man is daar aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (3-8-2022 om 07:36)
Klasse! Mogen wij hier in Vlissingen die agenten ook een paar weken lenen? Want hier durven ze er niet achteraan.
Cookie-instellingen beheren