Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Scootmobiel rijdt in Oosterschelde bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 03-08-2022, 09.21 uur
Scootmobiel rijdt in Oosterschelde bij Wilhelminadorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WILHELMINADORP - Een persoon is vanmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op het fietspad langs de dijk bij de Oosterschelde, ter hoogte van Wilhelminadorp. Volgens de woordvoerder van de politie kwam de scootmobiel bij het ongeval in het water terecht.


De politie en ambulancedienst kregen omstreeks 07.45 uur de melding van een ongeval bij het water van de Oosterschelde, ter hoogte van de Kattendijkseweg, bij Wilhelminadorp. Ter plaatse troffen zij een persoon aan die met een scootmobiel de Oosterschelde was ingereden.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer in de ambulance nagekeken. De scootmobiel is uit het water gehaald. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (3-8-2022 om 09:38)
Niet de eerste scootmobiel die van de weg raakt de laatste tijd. Misschien strenger selecteren voordat een scootmobiel, meestal eigendom van hulpmiddelenverstrekker en betaald van gemeentelijk belastinggeld, uitgereikt wordt. De kosten lopen uit de klauwen hebben de gemeenten, onder aanvoering van Borsele, zelf al aangegeven bij de rijksoverheid.
Cookie-instellingen beheren