Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto crasht op Zwaanweg Vlissingen

Toegevoegd: 03-08-2022, 19.54 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een automobilist is vanavond gewond geraakt nadat hij op de Zwaanweg in Vlissingen crashte met zijn personenauto. De politie deed een kort sporenonderzoek.


De bestuurder kwam vanuit Dishoek en reed in de richting van Vlissingen. Door onbekende oorzaak raakte de man omstreeks 18.50 uur in een flauwe bocht de macht over het stuur kwijt. Bij het ongeval raakte de automobilist met zijn auto drie bomen. 

De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht in de ambulance. Hierna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een kort sporenonderzoek gedaan op en rond de auto. Tijdens het ongeval was de Zwaanweg een poosje gesloten voor verkeer.

 


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Siama (3-8-2022 om 20:20)
Die heeft niet zachtjes zijn auto in de prak gereden.. blij dat er geen andere slachtoffers zijn gevallen. Houdt een keer op dat hard rijden x fout gaat.
Cookie-instellingen beheren