Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Auto crasht op Zwaanweg Vlissingen

Toegevoegd: 03-08-2022, 19.54 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een automobilist is vanavond gewond geraakt nadat hij op de Zwaanweg in Vlissingen crashte met zijn personenauto. De politie deed een kort sporenonderzoek.


De bestuurder kwam vanuit Dishoek en reed in de richting van Vlissingen. Door onbekende oorzaak raakte de man omstreeks 18.50 uur in een flauwe bocht de macht over het stuur kwijt. Bij het ongeval raakte de automobilist met zijn auto drie bomen. 

De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht in de ambulance. Hierna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een kort sporenonderzoek gedaan op en rond de auto. Tijdens het ongeval was de Zwaanweg een poosje gesloten voor verkeer.

 


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fuck alle D66/Groenlinks Boomknuffelaars !!! (4-8-2022 om 01:49)
open je ogen.... Dit is echt ! Deze kans parel, verdient het ! Wees blij met de boom Kon zomaar een levend wezen zijn, wat deze droeftoeter raakt !!!
vanpuffelen (3-8-2022 om 23:58)
Als de bestuurder weer een beetje op verhaal is gekomen en nog wat geld heeft voor een andere auto, misschien toch even met Verstappen overleggen wat te doen als je de controle over je voertuig dreigt te verliezen . Hoop dat dit de laatste keer is.
Joris (3-8-2022 om 21:56)
De typische Walcherse straatracer: Klein donker Volkswagentje, donkere raampjes en grote aluminium velgen. Niks aan verloren alleen een deelnemer minder komend weekend op de Walcherse Motor Speedway.
Anon (3-8-2022 om 21:47)
Volgens mij heb ik die vaak genoeg door de straat zien scheuren. Mooi dat die er voorlopig klaar mee is. Next please.
Gerard (3-8-2022 om 21:05)
Een blaaskaak Golfje, een flauwe bocht en dan 3 bomen raken??? Driemaal raden wat voor bestuurder erin zat. Ik denk zelf dat ie ook een petje op had, maar dat ook alcohol of lachgas zijn geweest....! Weer een knauw voor het milieu. Stevig voor boeten of hij/zij/onzijdig moet onwel zijn geworden.
De weg is voor even veiliger (3-8-2022 om 20:48)
Gelukkig niet iemand anders gewond geraakt
Cookie-instellingen beheren