Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde bij steekpartij Goes

Toegevoegd: 03-08-2022, 21.50 uur
Foto 6 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (7-8-2022 om 11:10)
@Laura: Gezien het aantal steek incidenten in Goes de laatste tijd ,valt Goes volgens Uw norm dan ook onder twijfelachtig allure?
Anoniem (5-8-2022 om 20:38)
@Laura, wanneer u goed het bericht leest, was het op kruising Klaphekkeweg/oude Zeedijk gebeurd en zijn de slachtoffers een man uit Kloetinge en uit Rotterdam. Het is zeer triest dat een ruzie zo opgelost moet worden. En wat ik ook las is dat ze de opvoeding van beiden de schuld geven. Voor hetzelfde geld hebben ze beste opvoeding gehad en op latere leeftijd ontspoord.
Laura (4-8-2022 om 18:22)
T zal allemaal best “mijn mening” maar als je in google typt “ klaphekkenweg + politie” liegen de resultaten er niet om…. En dan pas geleden was er ook nog een bom/explosief ontploft daar; lekker “buurtje” hoor. Is het heel vreemd dat “het kamp” zo een slechte (of eigenlijk nog slechtere) naam krijgt?
Mijn mening (4-8-2022 om 15:27)
@laura, er wonen daar toevallig gewoon fatsoenlijke mensen hoor, ik weet zeker dat je vooroordeel niet juist is.je kan de mensen van het kamp niet zomaar veroordelen als je ze niet kent.
Goesenaar (4-8-2022 om 12:11)
Echt man vecht met vuist of praat met elkaar . Dit is gewoon laf daad . Voor mijn oog ben gewoon laf en mietje die liever wapen gebruikt dan met vuist
Laura (4-8-2022 om 10:44)
Jullie weten dat de klaphekkeweg “het kamp” is van Goes hoop ik? Die mensen hebben al hun eigen plek en ook zo hun eigen manieren om dingen op te lossen kennelijk… Lekker laten doen en vooral geen aandacht aan besteden.
Cookie-instellingen beheren