Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

30-Jarige man aangehouden voor steekpartij Goes

Toegevoegd: 03-08-2022, 22.41 uur - Update: 04-08-2022, 14.28 uur
De politie heeft vanavond een 30-jarige man aangehouden als verdachte van het geweldsdelict.
De politie heeft vanavond een 30-jarige man aangehouden als verdachte van het geweldsdelict.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De politie heeft vanavond in Goes een 30-jarige man uit Kloetinge aangehouden. De man wordt als verdachte gezien van het geweldsdelict dat eerder op de avond plaatsvond op de Klaphekkeweg.


De politie meldde omstreeks 22.40 uur dat zij zojuist de man hadden aangehouden. De man was eerder op de avond betrokken bij een steekpartij op de Klaphekkeweg. Het slachtoffer, eveneens een 30-jarige man, werd met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het incident. De politie laat in een tweet weten dat het slachtoffer buiten levensgevaar is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (4-8-2022 om 13:15)
dit is de zoveelste steek partij .en dit gaat enkel maar stoppen wanneer de straffen fors hoger worden .en Henky ik ben het ver met jou eens behalve dat veel ouders beiden werken alleen voor luxe .voor velen is het jammer genoeg een noodzaak geworden om nog normaal te kunnen rond komen .wel is het zo dat de opvoeding tegenwoordig veel te wensen overlaat ,maar dit kun je ook wanneer je beiden werkt .ik ken er genoeg die dit wel goed kunnen combineren .er daar waar het mis loopt moeten niet enkel de dader(s) aangepakt worden maar ook hun ouders
Ik (4-8-2022 om 09:49)
Henky het is helemaal waar. Het komt vaak voor dat het thuis ook een zooitje is wat taalgebruik en asociaal gedrag is. Kleine kinderen die tot 22.30u op straat lopen. Maar als je volwassen bent kun je ook je eigen opvoeden met het idee dat het zo niet moet. Ik zeg maar zo als je met wapens loopt dan ben je er bewust van dat je op ruzie uit bent. Een grotere lafaard kun je dan niet wezen.
Henky (4-8-2022 om 08:04)
Wel dit is de zoveelste keer dat er weer wordt gestoken ,zolang dat ze de straffen houden zo ze zijn zal het alleen maar toe nemen ,dit gedrag is gewoon aan het worden maar ze moeten eens gaan beginnen met de opvoeding die vele van deze mensen niet hebben gehad,toen ze jong waren werden op vrijdagavond met 50 euro de straat opgestuurd omdat pa en ma zonodig een weekend voor hen zelf wilden hebben na één week werken . Maar het begin natuurlijk eerder op school worden de heren en dames verteld jullie moeten onze kinderen opvoeden omdat de ouders een luxe leven willen lijden en daarom moeten ze beide werken en zijn de kinderen een pest
Cookie-instellingen beheren