Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder crash Vlissingen reed onder invloed van alcohol

Toegevoegd: 04-08-2022, 08.40 uur
Uit een blaastest bleek dat de bestuurder alcohol in zijn bloed had.
Uit een blaastest bleek dat de bestuurder alcohol in zijn bloed had.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De bestuurder van de personenauto die gisteren crashte op de Galgeweg bij Vlissingen reed volgens de politie onder invloed van alcohol.


Het ongeval gebeurde omstreeks 18.50 uur. De bestuurder raakte bij zijn crash drie bomen. Deze raakten flink beschadigd. De auto raakte total los. De bestuurder raakte bij het ongeval gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Uit een blaastest bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol de auto had bestuurd. Het rijbewijs van de man is per direct ingevorderd en er zal een proces-verbaal worden opgesteld voor het rijden onder invloed en het zich als zodanig gedragen in het verkeer dat gevaar of hinder kan ontstaan.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (4-8-2022 om 17:31)
nog een geluk dat hij geen slachtoffers heeft gemaakt .rijbewijs een lange poos innemen en alle schade laten vergoeden zodat de burger daar weer niet voor opdraait .
fietser (4-8-2022 om 15:26)
Maar goed inderdaad dat ie alleen zichzelf ermee treft. Flinke schade, auto = verzekering komt er niet voor in. Flinke boete. Schade aan de bomen en opruimwerkzaamheden. Voorlopig dus toch al geen auto rijden.
Archaios (4-8-2022 om 13:41)
Voor altijd rijbewijs afpakken. De kans dat er iemand aangereden wordt is levensgroot aanwezig. En dan...niet te overzien wat voor een leed je er ander mee berokkend.
Jaques (4-8-2022 om 12:51)
Drank in de man, wijsheid in de kan. De drug alcohol heeft niets te zoeken in het verkeer, maar wordt als foutje nog altijd weggelachen. Dit terwijl er illegale genotsmiddelen zijn die het rijgedrag niet eens zo ernstig beïnvloeden en ook de gezondheid niet zo schaden. We zouden eens moeten stoppen met die dubbele moraal. Alcohol is voor de wetenschap net zo goed een harddrug, een verdovend middel, en moet bij misbruik zoals hier nog zwaarder bestraft worden.
Norman (4-8-2022 om 10:47)
Zullen we het er maar op houden dan we van geluk kunnen spreken dat hij geen fietser heeft doodgereden.
Peter Quest (4-8-2022 om 10:00)
Dat je deze man zijn rijbewijs in neemt prima. Dikke prent ook prima. Dit soort mensen horen niet achter het stuur. Maar een proces-verbaal opstellen voor het zodanig gedragen in het verkeer dat gevaar of hinder kan ontstaan is dikke onzin. Dat is meer vervolgingsdrang en zoeken wat kunnen we nog meer uitschrijven. Kortom, zo kweek je weinig vertrouwen als politie. Prima actie dat jullie zijn rijbewijs innemen en hem zwaar beboeten maar je moet niet gaan zoeken om je bonnenquotum op te halen. Neem die koekenbakker zijn rijbewijs voor een jaar in en leg hem een zware boete op en hij doet het nooit meer.
Cookie-instellingen beheren