Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Bestuurder crash Vlissingen reed onder invloed van alcohol

Toegevoegd: 04-08-2022, 08.40 uur
Uit een blaastest bleek dat de bestuurder alcohol in zijn bloed had.
Uit een blaastest bleek dat de bestuurder alcohol in zijn bloed had.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De bestuurder van de personenauto die gisteren crashte op de Galgeweg bij Vlissingen reed volgens de politie onder invloed van alcohol.


Het ongeval gebeurde omstreeks 18.50 uur. De bestuurder raakte bij zijn crash drie bomen. Deze raakten flink beschadigd. De auto raakte total los. De bestuurder raakte bij het ongeval gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Uit een blaastest bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol de auto had bestuurd. Het rijbewijs van de man is per direct ingevorderd en er zal een proces-verbaal worden opgesteld voor het rijden onder invloed en het zich als zodanig gedragen in het verkeer dat gevaar of hinder kan ontstaan.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (4-8-2022 om 09:19)
Wat een verrassing! Nuchter lukt zo´n bochtje wel, hoe hard je ook rijdt.
VdVonck (4-8-2022 om 09:07)
Mooie gelegenheid om de naam van de straat letterlijk te nemen en ten uitvoer te brengen! Je zou er maar lopen met je hond bijvoorbeeld.
Cookie-instellingen beheren