Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van beroving in Middelburg

Toegevoegd: 04-08-2022, 12.13 uur
Politie zoekt getuigen van beroving in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een persoon is op 2 augustus bij het station van Middelburg beroofd. Dat laat de politie via Instagram weten, de agenten roepen getuigen op om contact op te nemen met de politie.


De beroving vond dinsdagavond 2 augustus plaats rond 21.00 uur. Aan de achterkant van het Middelburgse station zou een persoon beroofd zijn. Het is niet bekend of de daders spullen hebben meegenomen. Volgens de politie zouden betrokkenen bij het incident hebben verklaard dat andere mensen het voorval hebben gezien.

De agenten roepen die mogelijke getuigen op om contact op te nemen met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cees (4-8-2022 om 13:24)
Een signalement zou wel handig zijn !!!
Cookie-instellingen beheren