Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Hooibalenpers vat vlam bij Cadzand

Toegevoegd: 04-08-2022, 18.29 uur
Hooibalenpers vat vlam bij Cadzand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

CADZAND - De brandweer is donderdag met spoed uitgerukt voor een hooibalenpers die bij Cadzand in de brand was gevlogen. In eerste instantie schaalde de hulpdienst op naar een middelbrand, echter bleek dit mee te vallen.


De medewerkers van de brandweer werden rond 18.00 uur opgeroepen voor een landbouwvoertuig dat bij de Tienhonderdste Middenweg bij Cadzand vlam had gevat. Al snel schaalde de brandweer op waardoor twee blusvoertuigen en een waterwagen met spoed naar de locatie van de melding moesten.

Toen de eerste brandweerwagen aankwam bij de locatie, bleek dat een hooibalenpers in de brand stond. De bluslieden constateerden al snel dat het geen middel- maar een kleine brand betrof. Rond 18.30 uur werd het sein 'brand meester' gegeven waarna de medewerkers van de brandweer wat afrondende werkzaamheden uitvoerden. Daarop keerden ook zij terug naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren