Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
108 files van totaal 440 km

Auto over de kop geslagen bij Bruinisse

Toegevoegd: 04-08-2022, 20.38 uur
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - Een bestuurder van een personenauto is donderdagavond na een eenzijdig ongeluk bij Bruinisse naar het ziekenhuis gebracht. Het voertuig belandde ondersteboven onderaan het talud van de Philipsdam.


Het ongeluk gebeurde rond 18.50 uur op de Philipsdam bij Bruinisse. Een personenauto moest daar vermoedelijk een uitwijkmanoevre maken en raakte van de weg af. Uiteindelijk kwam het voertuig ondersteboven in het naastgelegen natuurgebied terecht.

De bestuurder kon op eigen kracht de auto verlaten. Nadat de ambulancemedewerkers zich over het slachtoffer hadden ontfermd, werd deze per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een berger moest ter plaatse komen om de auto te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tamara (5-8-2022 om 07:45)
Wat een wonder dat hij hier levend en wel uit kon komen! Sterkte!
Cookie-instellingen beheren