Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugspand in Sluis voor drie maanden gesloten

Toegevoegd: 05-08-2022, 10.01 uur
Drugspand in Sluis voor drie maanden gesloten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SLUIS - Burgemeester Marga Vermue heeft op 4 augustus 2022 besloten een drugspand in Sluis voor drie maanden te sluiten. In het pand werd eerder een hennepkwekerij aangetroffen.


Het besluit van de burgemeester volgt op de vondst van de wietkwekerij. In het pand aan de Ridderstraat in Sluis werd een kwekerij gevonden met 296 planten. De beslissing is genomen op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid.

Op basis daarvan mag een burgemeester een pand sluiten als daar drugs aanwezig, verhandeld of geproduceerd zijn. De maatregel moet volgens Marga Vermue bijdragen aan de vermindering van drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren