Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Verkeershinder door ongeluk op 1e Deltaweg

Toegevoegd: 05-08-2022, 11.11 uur
Door het ongeluk ontstonden files.
Door het ongeluk ontstonden files.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KORTGENE - Door een kop-staartbotsing op de 1e Deltaweg bij Kortgene zijn vrijdag files ontstaan. Rond 11.00 uur was de weg weer vrij.


Het ongeluk gebeurde vrijdag rond 10.10 uur op de 1e Deltaweg ter hoogte van Kortgene. Een bestelbus die richting Goes reed, botste daar achterop een personenauto. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om ondersteuning te bieden.

Beide voertuigen moesten door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen worden. Door de inzet van de hulpdiensten was één rijstrook tijdelijk afgezet. Daardoor ontstonden op de 1e Deltaweg en op de wegen rondom de oprit files. Rond 11.00 uur waren de voertuigen getakeld. De verkeershinder hield echter nog wel enige tijd aan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mens hou je bezig met wat er op weg is (5-8-2022 om 17:25)
Afstand houden en in de spiegels kijken en ga niet met 30 km invoegen om een ander te snijden dan hoeven ze daarna niet zo verbaasd te kijken hoe het kan gebeuren.
Cookie-instellingen beheren