Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

AT houdt verdachten van schietincident aan

Toegevoegd: 05-08-2022, 15.18 uur - Update: 05-08-2022, 15.27 uur
AT houdt verdachten van schietincident aan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Leden van het arrestatieteam en de Ondersteuningsgroep (OG) hebben vrijdagochtend twee verdachten aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een mogelijk schietincident dat zondagmiddag in de Scheldestraat in Vlissingen zou zijn gebeurd.


Het zou gaan om twee mannen uit Vlissingen die zijn aangehouden. Zij zijn volgens de politie beiden 23 jaar oud. De mannen werden vrijdagochtend door de ondersteuningsgroep (OG) en een arrestatieteam (AT) in hun woningen aangehouden. Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden daar gehoord door rechercheurs.

Het tweetal zou betrokken zijn geweest bij een mogelijk schietincident dat zondag in de Scheldestraat in Vlissingen zou zijn gebeurd. Wat zich daar precies heeft afgespeeld is niet bekend. De recherche doet nog onderzoek naar de gebeurtenissen in Vlissingen. Om die reden kan een woordvoerder van de politie verder nog niets kwijt over het voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (5-8-2022 om 19:50)
Jammer dat ze elkaar niet tegelijk hebben neergeschoten. Dit soort varkens mist niemand.
Cookie-instellingen beheren