Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Zwembadbezoekers krijgen zwembadverbod na incident in Axel

Toegevoegd: 05-08-2022, 18.57 uur
Zwembadbezoekers krijgen zwembadverbod na incident in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AXEL - De politie heeft vrijdag een aantal zwembadbezoekers aangehouden die betrokken waren bij een incident in een zwembad in Axel. De aangehouden personen hebben allemaal een zwembadverbod gekregen.


De politie laat via Instagram weten dat vrijdag meerdere eenheden ter plaatse gingen voor een incident bij het zwembad van Axel. Wat er precies is gebeurd bij het zwembad laat de politie niet weten. Wel laten de agenten weten dat de betrokkenen zijn meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen.

Daar kregen zij te horen dat ze een zwembadverbod hebben gekregen die geldt voor alle zwembaden in de gehele gemeente Terneuzen. Bij het overtreden van dat verbod pleegt men een misdrijf. De agenten laten in de Instagrampost expliciet weten dat ook minderjarigen daarvoor worden aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
f (5-8-2022 om 21:39)
Gokje, trammelant met diezelfde tint kansenparels als enkele jaren geleden op koewacht? Daar moest toen de ME de zuiderbuurtjes van t zwembad verwijderen. mvg,f
Cookie-instellingen beheren