Weerbericht:
Vannacht regen en veel wind. Overdag buien. Zondag meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwembadbezoekers krijgen zwembadverbod na incident in Axel

Toegevoegd: 05-08-2022, 18.57 uur
Zwembadbezoekers krijgen zwembadverbod na incident in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AXEL - De politie heeft vrijdag een aantal zwembadbezoekers aangehouden die betrokken waren bij een incident in een zwembad in Axel. De aangehouden personen hebben allemaal een zwembadverbod gekregen.


De politie laat via Instagram weten dat vrijdag meerdere eenheden ter plaatse gingen voor een incident bij het zwembad van Axel. Wat er precies is gebeurd bij het zwembad laat de politie niet weten. Wel laten de agenten weten dat de betrokkenen zijn meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen.

Daar kregen zij te horen dat ze een zwembadverbod hebben gekregen die geldt voor alle zwembaden in de gehele gemeente Terneuzen. Bij het overtreden van dat verbod pleegt men een misdrijf. De agenten laten in de Instagrampost expliciet weten dat ook minderjarigen daarvoor worden aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (6-8-2022 om 19:05)
Die mensen hebben een cultuur die haaks staat op de onze,sterker nog ,ze vinden hun eigen cultuur beter. (Is vooral van toepassing in zwembaden)
R (6-8-2022 om 13:25)
Mijn vader had in 1977 een orgel gekocht bij koster dey. Ik kan me herinneren dat het een zeer fijn plaatsje is in Zeeuws Vlaanderen. Gezellige en vriendelijke mensen de Zeeuws Vlamingen.
Renata (6-8-2022 om 13:10)
Ach ze zeggen er verder niks over, dan weet je genoeg. Meisjes weer aangerand? #kansparels
Jaap (6-8-2022 om 11:18)
Typisch Axel, het paradijs van de aso’s. Welk normaal mens wil daar nog wonen.
Loetje (6-8-2022 om 08:14)
Ik vind het niet gek daar , als je ziet wat er daar allemaal rondloopt. Ouders liggen daar te zuipen en geen oog voor de kinderen . En respect is ver te zoeken bij sommige kinderen
AntiGSM (6-8-2022 om 00:47)
Kan bijna al raden wat voor "volk" dat is geweest....
Cookie-instellingen beheren