Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt luchtbuksen in beslag na alarmering

Toegevoegd: 05-08-2022, 21.09 uur
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - De politie heeft vrijdagavond in Zierikzee een aantal luchtbuksen in beslag genomen. De agenten kwamen de luchtdrukwapens op het spoor na een alarmering van een schietpartij.


De politie kreeg rond 20.00 uur een melding binnen dat een man in de omgeving van het Eerste Weegje in Zierikzee kogeltjes hoorde inslaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen was het onduidelijk waar er precies geschoten zou zijn. Uiteindelijk kwam de politie de melder tegen die de locatie kon aanwijzen.

Daar aangekomen doorzochten agenten onder meer een personenauto. Volgens een woordvoerder van de politie zou het gaan om  personen die op hun eigen terrein met lichtbuksen zouden schieten. Uiteindelijk nam de politie zeker twee luchtbuksen in beslag.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (6-8-2022 om 13:37)
Sterker nog, iedereen boven de 18 mag gewoon via Nederlandse websites een luchtbuks aanschaffen en in huis hebben. Gaat nog verder, het is niet strafbaar om deze op je eigen terrein te gebruiken. Hier gaat het natuurlijk om overlast of rondvliegende pellets/balletjes, als je niet kunt schieten moet je lekker binnen blijven met die dingen.
w.wisse wisse (6-8-2022 om 10:08)
Is dit niet wat overdreven voor een paar bukskogeltjes?
Cookie-instellingen beheren