Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Kruiningen

Toegevoegd: 05-08-2022, 22.10 uur
Door: Remi Mesu

KRUININGEN - Een automobilist is vrijdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat die in de sloot was beland. Het voertuig moest door een bergingsbedrijf worden getakeld.


Het ongeluk gebeurde rond 19.10 uur bij de rotonde op de Oude Rijksweg in Kruiningen. Een automobilist schoot daar rechtdoor van de weg en kwam in de sloot tot stilstand. Het slachtoffer werd door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd om vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht te worden.

Een wegbeheerder van de Provincie Zeeland had de plek van het ongeluk met pionnen afgezet. Een bergingsbedrijf moest naar de locatie komen om de auto uit de sloot te takelen en mee te nemen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (5-8-2022 om 23:03)
Hard rijden is normaal. Tel je winst uit
Cookie-instellingen beheren