Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder slaat op de vlucht voor politie

Toegevoegd: 06-08-2022, 11.29 uur
Scooterbestuurder slaat op de vlucht voor politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN -  De politie van Zeeuws- Vlaanderen en de wijkagenten van Terneuzen hebben gisteren na een achtervolging een bestuurder van een snorscooter staande gehouden. De bestuurder kreeg meerdere bekeuringen.


Volgens de agenten ontrok de bestuurder zich aan de staandehouding. Na een korte achtervolging van de bestuurder die er rennend vandoor was gegaan, kon de verdachte staande gehouden worden.

De bestuurder heeft een proces-verbaal gekregen voor het rijden zonder rijbewijs, het overschrijden van de maximaal toegestane snelheid en het negeren van een stopteken. Daarnaast werd er ook een WOK-melding (wachten op keuren) op de snorfiets gezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (6-8-2022 om 12:36)
Scooter naar de schroothoop. En de aso een flinke boete.
Cookie-instellingen beheren