Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger (31) aangehouden voor bedreiging met mogelijk wapen

Toegevoegd: 06-08-2022, 14.13 uur
Vlissinger (31) aangehouden voor bedreiging met mogelijk wapen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een 31-jarige Vlissinger is vrijdag aangehouden omdat hij in de nacht van woensdag op donderdag een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlissingen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp zou hebben bedreigd.


Nadat de melding over de bedreiging bij de politie werd gedaan is door de agenten een onderzoek gestart. Uit dat onderzoek kwam de naam van een verdachte naar voren. Deze man werd vrijdag aangehouden. In zijn woning werd huiszoeking gedaan. Tijdens de huiszoeking werden verschillende goederen in beslag genomen die voor de politie relevant zijn voor het onderzoek.

De verdachte zit nog vast in een politiecellencomplex. Hij is gehoord en in verzekering gesteld. Het onderzoek is nog niet afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (6-8-2022 om 14:42)
En ja hoor, de volgende laffe narcistische kneus die zich zonder wapen als een klein jongetje voelt. Dan ben je al 31 en dan gedraag je je nog steeds sls een kleuter die oorlogsspelletjes speelt. Goh, wat een macht. Pow pow.....wat een onvolwassen loser.
Cookie-instellingen beheren