Weerbericht:
Warme nacht. Overdag zomers warm en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Buurtbus schampt bestelbus in Wemeldinge

Toegevoegd: 06-08-2022, 18.06 uur
De bijrijder van de taxibus is naar het ziekenhuis gebracht.
De bijrijder van de taxibus is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WEMELDINGE - Twee busjes zijn vanmiddag fors beschadigd geraakt bij een ongeval op de Prinses Beatrixweg in Wemeldinge. Eén persoon is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 16.10 uur opgeroepen voor het ongeval. Toen de politieagenten ter plaatse kwamen, bleek dat een taxichauffeur met de taxibus te dicht langs een bedrijfsbus was gereden en hierdoor de achterkant van de bus had geraakt. De beide bussen raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept door bergingsbedrijf De Moor. 

De bijrijder van de taxibus is per ambulance meegenomen om gecontroleerd te worden in het ziekenhuis. Het verkeer ondervond lichte hinder door het ongeval.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren