Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Fietser lichtgewond na ongeval bij Ritthem

Toegevoegd: 06-08-2022, 18.23 uur
Fietser lichtgewond na ongeval bij Ritthem
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM -  Een automobilist heeft vanmiddag een fietser geraakt op de afrit van de A58 bij Ritthem. De man raakte lichtgewond.


De automobilist kwam omstreeks 16.45 uur vanaf de afrit uit de richting van Middelburg. Op de kruising met de Ritthemsestraat schepte de bestuurder de fietser. De bestuurder van de fiets raakte hierbij gewond. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht en ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld.

De fiets raakte door het ongeval beschadigd. De auto had vrijwel geen schade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Susanne (7-8-2022 om 01:45)
@Lisa: "ze" remmen wel degelijk af, ik rijd daar regelmatig en ook mijn collega's met de vrachtwagen komen daar Niet afremmen is daar onmogelijk Hopelijk wordt het veiliger als straks alle nieuwe infrastructuur aangelegd is
Lisa (6-8-2022 om 21:19)
Ze remmen ook niet af terwijl ze op afrit rijden en kruising naderen het zicht is slecht maar dat betekent dat men niet blind op oversteekpunt moeten naderen. Ze willen snel door en geen voorrang verlenen niet gezien is niet gekeken hebben
Cookie-instellingen beheren