Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 185 km

Tl-balk zorgt voor rookontwikkeling in bedrijf Kamperland

Toegevoegd: 06-08-2022, 18.37 uur
Tl-balk zorgt voor rookontwikkeling in bedrijf Kamperland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND – Bij een bedrijf aan de Havenweg in Kamperland heeft vanmiddag een transformator van een tl-balk voor rookoverlast gezorgd.


 De brandweerlieden van Kamperland werden omstreeks 12.05 uur opgeroepen voor een brand in het gebouw van Zwemer watersport BV. Toen zij ter plaatse kwamen bleek dat een transformator van een tl-balk te warm was geworden en hierdoor was gaan smelten. Dit veroorzaakte rookontwikkeling. De brandweerlieden hebben de tl-balk gedemonteerd en de ruimte geventileerd. Daarnaast zijn er diverse metingen uitgevoerd.

Later op de dag werden de vrijwilligers opgeroepen om samen met de politie en ambulance te assisteren bij een medische noodsituatie op Camping de Schotsman aan de Schotsmanweg in Kamperland.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren