Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 126 km

Auto in greppel bij Zonnemaire

Toegevoegd: 06-08-2022, 23.37 uur
De beide betrokkenen kwamen met de schrik vrij.
De beide betrokkenen kwamen met de schrik vrij.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

ZONNEMAIRE - Een bestuurder en zijn bijrijdster zijn vanavond met de schrik vrijgekomen nadat zij met hun auto in de greppel waren beland aan de Zuidweg (N654) bij Zonnemaire.


Handhavers en ambulancemedewerkers werden omstreeks 22.10 uur opgeroepen voor het ongeval. Toen zij ter plaatse kwamen, bleek dat een automobilist met zijn auto in de greppel terecht was gekomen. De handhavers hebben een gedeelte van de weg afgesloten zodat de medewerkers van de ambulance de beide betrokkenen veilig konden onderzoeken. Na een korte medische check bleken beide personen niet gewond te zijn geraakt. 

De auto is door bergingsbedrijf Van Halst geborgen. De handhavers werden gevolgd door een TV-ploeg van RTL4. De aflevering zal in september of oktober worden uitgezonden.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waarom (7-8-2022 om 18:14)
In september of oktober word het uitgezonden... dan hoop ik dat ze kunnen vertellen hoe deze auto nu van de weg raakte. Was het een klapband, of misschien toch een hert wat overstak... of was het doodeenvoudig een normaal mobieltje die voor enige afleiding zorgde. Want dat zit namelijk niet in het verzekeringspakket.
Joris (7-8-2022 om 09:16)
Tijd voor een blackbox in iedere auto. Registratie van de laatste 10 minuten van rijgedrag en snelheid. Is er sprake van asociaal weggebruik en/of te hoge snelheid op het moment van de crash dan moet de verzekeraar de mogelijkheid krijgen alle schade op de bestuurder te verhalen. Te vaak raken auto's van de weg op rechte overzichtelijke wegen en de nette weggebruiker betaald de schade voor de aso's.
Cookie-instellingen beheren