Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto’s total loss na branden in Vlissingen

Toegevoegd: 07-08-2022, 04.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Twee auto’s zijn vannacht in vlammen opgegaan in de Kasteelstraat in Vlissingen. Een andere auto raakte flink beschadigd.


De vrijwillige brandweerlieden van Vlissingen werden omstreeks 02.40 uur opgeroepen voor een autobrand aan de Kasteelstraat in Vlissingen, ter hoogte van de Lammenstraat. Ter plaatse aangekomen, bleek dat een personenauto in lichterlaaie stond. De vlammen waren al overgeslagen naar de auto die ernaast geparkeerd stond. Ook dit voertuig ging in vlammen op. Een derde auto raakte flink beschadigd aan de voorkant van het voertuig.

De politie heeft diverse buurtbewoners gesproken. De exacte brandoorzaak is nog niet bekend. Wel verwachten buurtbewoners dat er sprake is van brandstichting.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Jaap (7-8-2022 om 18:49)
Alsof het gemeentebestuur om brandstichtingen heeft gevraagd?! Lekker makkelijk conclusies trekken.. Als de overheid niet had bezuinigd op politie, had het nu misschien al vele malen beter geweest!
Jaap (7-8-2022 om 11:04)
Geweldig volk daar, in steeds meer wijken van deze eeuwige pulpstad, het niveau stijgt met de dag, met felicitaties aan het gemeentebestuur, bravo!!
Cookie-instellingen beheren