Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij valpartijen in Vlissingen

Toegevoegd: 07-08-2022, 05.07 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Vannacht zijn twee personen gewond geraakt nadat zij apart van elkaar op de Badhuisstraat in Vlissingen ten val raakten. Eén van de slachtoffers is naar het ziekenhuis gebracht.


De ongevallen gebeurden omstreeks 03.30 uur nabij de kruising met de Koudekerkseweg en de Spuikomweg. Twee fietsers kwamen, afzonderlijk van elkaar, ten val. Een man viel over een stoeprand en kwam op de straat terecht. Hierbij raakte hij gewond. Voor deze man is een ambulance ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is na een korte medische check naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle.

Vrijwel tegelijkertijd kwam een vrouw ten val op hetzelfde punt. Ook zij gaf aan medische klachten te hebben. Daarom is ook voor dit slachtoffer een ambulance opgeroepen. De medewerkers van de ambulance hebben de vrouw onderzocht. Zij hoefde echter niet mee naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordi (7-8-2022 om 21:59)
Wsl gevalletje dat de lijntjes niet meer zo recht lagen in hun optiek ;)
Renata (7-8-2022 om 10:12)
Fietspad kapot daar of vroor het?
Cookie-instellingen beheren