Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 53 km

Brandstichting mogelijk oorzaak van autobranden Vlissingen

Toegevoegd: 07-08-2022, 11.03 uur
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Eén van de auto’s die vannacht aan de Kasteelstraat in Vlissingen in vlammen opging, is vermoedelijk aangestoken. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.


De brandweer werd vannacht opgeroepen voor de autobrand in de Kasteelstraat. Toen zij ter plaatse kwamen, bleek dat er ondertussen al een tweede auto in brand stond. Beide auto’s konden niet meer gered worden. Een derde auto raakte beschadigd aan de voorkant van het voertuig.

Eén van de eigenaren van de auto’s heeft aangifte gedaan bij de politie van brandstichting. De politie is hierop een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@bram goeree (7-8-2022 om 18:46)
Het is overal in Nederland raak, ongeacht waar je ook woont. Steekpartijen, schietpartijen en brandstichtingen.. Hopelijk komt er ooit nog eens een einde aan!
bram goeree (7-8-2022 om 13:59)
Vlissingen word een steeds ''leukere'' plaats om te wonen en Middelburg trouwens ook .Drugs, steek en schiet incidenten en brandstichting .zorg dat politie eens meer capaciteit krijgt om orde op zaken te zetten
Mijn mening (7-8-2022 om 12:23)
Zit er dik in,
Cookie-instellingen beheren