Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor mishandeling in Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 07-08-2022, 11.23 uur
Man aangehouden voor mishandeling in Sint Maartensdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT MAARTENSDIJK - In een woning aan de Westvest in Sint Maartensdijk hielden agenten vanmorgen vroeg  een verdachte van een zware mishandeling aan. Ze moesten een deur forceren om de woning binnen te komen.


Omstreeks 04.45 uur meldde het slachtoffer dat hij door een buurtgenoot was geslagen met een ijzeren staaf. Agenten gingen ter plaatse en troffen de gewonde man aan. Voor hem is een ambulance gewaarschuwd en hij is naar het ziekenhuis vervoerd om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen.

De verdachte was bekend en kon op heterdaad aangehouden worden. Hij was terug naar zijn woning gegaan en deed de deur niet open toen de agenten bij hem aan de deur kwamen. De deur is hierop opengebroken door de agenten en zij troffen de verdachte aan in de woning. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar gaan rechercheurs hem vandaag verhoren. In de woning vonden de agenten ook de ijzeren staaf waarmee geslagen zou zijn. Die is in beslag genomen.

De aanleiding voor de mishandeling wordt onderzocht door de politie. Getuigen kunnen zich bij de politie melden via het telefoonnummer 0900-8844

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren