Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 187 km

Man aangehouden voor veroorzaken ongeval, alcohol in het spel

Toegevoegd: 07-08-2022, 11.29 uur
Man aangehouden voor veroorzaken ongeval, alcohol in het spel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SCHARENDIJKE - Een 40-jarige Rotterdammer werd vannacht aangehouden door de politie. Hij had teveel gedronken en was in zijn auto op de Haven Kloosternol in Scharendijke tegen een geparkeerd voertuig gereden.


De man wilde er vandoor gaan na de aanrijding, maar werd tegengehouden door omstanders. Agenten kwamen ter plaatse en namen de man mee naar het bureau. Daar moest hij een ademanalysetest doen. Die wees uit dat hij bijna vier keer teveel had gedronken om nog te mogen rijden.

 Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van twaalf uur. De man mag in die twaalf uren geen enkel voertuig besturen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren