Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder lichtgewond na valpartij bij Koewacht.

Toegevoegd: 07-08-2022, 14.44 uur
Motorrijder lichtgewond na valpartij bij Koewacht.
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KOEWACHT – Een motorrijder is vanmiddag op het Kruispad in Koewacht gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een andere motorrijder.


De motorrijders reden op het moment van het ongeval op een rijtje achter elkaar over de Kruispad. Omstreeks 13.35 uur wilde de voorste motorrijder afslaan naar de Kloosterweg, de achterligger zag het niet en botste op zijn voorganger. Hierbij kwam de achteroprijdende motorrijder ten val.

De politie is ter plaatse gekomen. Zij hebben geconstateerd dat de man lichtgewond was en geen behandeling nodig had.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jo (7-8-2022 om 16:53)
Geachte was vandaag een motorrit uitgeschreven door een Belgischte organisatsie weten waarschijnlik niet wat de verkeersregels in Nederland zijn 120 km. op een baan van 60 km is gewoon 150 km door een zone van 30 is ook gewoon door gegeven aan politie kijken wat ze er mee gaan doen in toekomst , het is om te huiverige als ze je voorbij scheuren stelletje idioten
Cookie-instellingen beheren