Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden bij Nieuwerkerk, tegenpartij rijdt door

Toegevoegd: 07-08-2022, 16.45 uur
Fietser aangereden bij Nieuwerkerk, tegenpartij rijdt door
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWERKERK – Een fietser is vanmiddag aangereden op de parallelweg langs de N59 ter hoogte van Nieuwerkerk. De tegenpartij is doorgereden.


De fietser werd omstreeks 15.55 uur aangereden door een personenauto. De man kwam door het ongeval ten val. Hij raakte niet gewond. Zijn fiets raakte wel flink beschadigd. De man is met de politie naar het bureau gegaan om aangifte te doen van doorrijding. De politie is nog op zoek naar het voertuig en de bestuurder.

Het is de tweede keer binnen 24 uur dat een persoon wordt aangereden en dat de tegenpartij de plaats van het ongeval verlaat. Vannacht werd een voetganger door een zwarte personenauto aangereden. De politie is ook nog naar dit voertuig op zoek. Met tips kan er gebeld worden naar 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (7-8-2022 om 18:13)
Zolang men zo gemakkelijk 'ergens mee wegkomt' zal dat fenomeen slechts toenemen lijkt me. Het is nu ook niet dat de welgemanierdheid zich op een wederopleving kan beroemen ofzo.
Cookie-instellingen beheren