Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht van aanrijding Nieuwerkerk

Toegevoegd: 07-08-2022, 20.03 uur
Getuigen gezocht van aanrijding Nieuwerkerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWERKERK - De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval dat eerder vandaag plaatsvond op de Noordelijke Parallelweg langs de N59. Daarnaast is de doorrijder nog steeds niet gevonden


Rond 15.50 uur fietsten een man en een vrouw over de Noordelijke Parallelweg langs de N59 bij Nieuwerkerk. Achter hen reed een personenauto, die wilde het stel kennelijk passeren. De bestuurder wachtte niet lang genoeg tot de fietser opzij ging en reed de man aan. De man kwam, vermoedelijk via de motorkap van de auto, hard op het wegdek terecht. De bestuurder van de auto zette even verderop zijn auto stil en kwam verhaal halen bij de fietser die hij zojuist had aangereden. Er ontstond een schermutseling tussen de twee betrokkenen. Omstanders voegden zich bij de luidruchtige woordenwisseling. De bestuurder liep vervolgens weer naar zijn auto en reed weg zonder zich verder om het slachtoffer te bekommeren of zijn gegevens achter te laten bij het slachtoffer.

De politie werd gebeld en agenten kwamen ter plaatse. De man vertelde wel veel pijn te hebben, maar hij had geen ambulance nodig. Hij is met de politie meegegaan om aangifte te doen tegen de automobilist van het verlaten van een plaats waar een ongeval was gebeurd.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Zij kunnen zich melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844). Mogelijk zijn er mensen die via hun dashcam beelden hebben gemaakt van de aanrijding, zij worden ook verzocht zich te melden. De politie is verder op zoek naar twee specifieke getuigen. Dit was een koppel in een hoger model Volvo. Vermoedelijk hebben zij foto- of videomateriaal gemaakt van de schermutseling die volgde op de aanrijding. Herkent u zich in deze omschrijving, dan wil de politie graag in contact komen met u. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (7-8-2022 om 20:17)
Graag signalement van auto van doorrijder. Als je buurman dan thuiskomt met schade die er gisteren niet was en de auto is hetzelfde type/merk/kleur als de doorrijder kan je het melden. Nu weet niemand iets en zal ik beschadigde auto's niet melden.
Cookie-instellingen beheren