Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Gestolen quads teruggebracht naar eigenaar

Toegevoegd: 08-08-2022, 20.12 uur
De quads werden teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar.
De quads werden teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

WESTDORPE - De politie heeft woensdag 3 augustus drie gestolen quads gevonden. De voertuigen zijn na onderzoek teruggebracht naar de eigenaar in Westdorpe.


De quads waren volgens een woordvoerster van de politie tussen 31 juli en 1 augustus gestolen vanaf een bedrijventerrein in Westdorpe. Na onderzoek vonden agenten de voertuigen terug. Volgens de politie is het niet bekend wie de quads heeft gestolen.

De voertuigen zijn inmiddels teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar in Westdorpe. Volgens de politie troffen de agenten naast de gestolen quads ook materialen, zoals met brandstof gevulde jerrycans, aan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (9-8-2022 om 21:48)
Timsalabim misplaatste ondoordachte opmerking van jou zoals verwacht:)
timsalabim (9-8-2022 om 14:54)
Het bericht was pas echt positief als ze die quads in de shredder hadden gegooid, irritante dingen voor irritante mensen; als je op zo'n ding rijd roep je echt de status van tokkie over je af.
bert kaiser (9-8-2022 om 12:06)
zo te zien stonden ze gewoon in een achtertuin, dan is er toch ook een bewoner ?
R2 (9-8-2022 om 11:53)
Jammer dat ze niet een val opgezet hebben. Degene die ze gejat heeft zou er toch terug naar toe zijn gekomen. Wel positief dat ze terug zijn bij de eigenaar.
Karl (8-8-2022 om 22:54)
Eindelijk is een positief bericht. Hopelijk volgen nog meer van zulke berichten.
Cookie-instellingen beheren