Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto’s beschadigd bij ongeval Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 10-08-2022, 18.05 uur
Tijdens het ongeval was er een gedeelte van de Sloeweg afgesloten voor alle verkeer.
Tijdens het ongeval was er een gedeelte van de Sloeweg afgesloten voor alle verkeer.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Twee auto’s zijn vanmiddag beschadigd geraakt bij een botsing op de Sloeweg.  Een gedeelte van de rijbaan werd afgesloten door de politie.


De botsing vond omstreeks 17.20 uur plaats vlak na de oprit vanaf de Nieuwe Vlissingseweg. Wat de exacte toedracht van het ongeval is, is niet bekend.

De politie sloot de oprit vanaf de Nieuwe Vlissingseweg af voor alle verkeer. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de betrokkenen onderzocht, er bleek echter niemand gewond te zijn geraakt. De auto’s zijn afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mertens (11-8-2022 om 08:14)
De slimmeriken hebben daar nu een flitser geplaatst. Precies op het punt waar verkeer van de Vlissingse weg invoegt en waar je ook weer moet invoegen bij scheldemond. Normaal kon je daar wat extra gas geven om iemand te laten invoegen dat kan nu dus niet meer. Je zal zien dat dit nu vaker gaat gebeuren.
Anita (10-8-2022 om 19:45)
De toedracht was helder, iedereen stond ineens bovenop op de rem, mijn auto stopte gelukkig op tijd, de auto achter mij ook, maar die auto werd dus vanacheteren aangereden.
Cookie-instellingen beheren