Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Man gewond bij steekpartij Bellamypark Vlissingen

Toegevoegd: 10-08-2022, 23.00 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Agenten hebben woensdagavond rond 21.00 uur een man aangehouden in Vlissingen voor betrokkenheid bij een steekpartij. Een persoon raakte daarbij gewond.


Het steekincident gebeurde rond 21.00 uur op het Bellamypark in Vlissingen. Volgens de politie raakte een man daarbij gewond. Het slachtoffer is voor medische behandeling naar ziekenhuis gebracht.

Agenten hebben een man aangehouden. Hij is voor onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Volgens een woordvoerder van de politie was het onderzoek op het plaats delict rond 22.15 uur bijna afgerond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (11-8-2022 om 14:30)
de zoveelste ,loopt iedereen tegenwoordig met een mes op zak en word het snel gebruikt .je hoort en leest de laatste tijd niks anders .leuk om nog eens uit te gaan
Jac (11-8-2022 om 10:27)
En daar gaan we weer....... lekker veilig gevoel hier in Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren