Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 245 km

Brandweer ingezet voor bermbrand bij Schoondijke

Toegevoegd: 11-08-2022, 13.47 uur
De brandweer kreeg het vuur onder controle.
De brandweer kreeg het vuur onder controle.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Remi Mesu

SCHOONDIJKE - De brandweer is donderdagochtend gealarmeerd voor een bermbrand bij Schoondijke. De bluslieden kregen de brand met twee stralen hoge druk geblust.


De brand ontstond rond 11.30 uur aan de Lange Heerenstraat bij Schoondijke. De blusgroep van de post Stampershoek ging ter plaatse om te blussen. Vanwege de beperkte waterwinning werd ook een waterwagen opgeroepen.

Eenmaal ter plaatse stond volgens de brandweer een stuk berm bij zowel de Lange Heerenstraat als bij de parallelweg in de brand. De bluslieden konden de berm plus de begroeiing die in brand stonden met twee stralen hoge druk blussen. Daarop keerden de eenheden terug naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren