Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 217 km

Persoon naar het ziekenhuis na ontploffing op cruiseschip

Toegevoegd: 11-08-2022, 14.25 uur
De KNRM assisteerde bij het incident aan boord van het schip.
De KNRM assisteerde bij het incident aan boord van het schip.
© Foto: KNRM Veere
Door: Remi Mesu

VEERE - De hulpdiensten zijn woensdag uitgerukt nadat er bij Veere een accu was ontploft aan boord van een cruiseschip. Uiteindelijk moest één persoon per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.


Rond 18.00 uur werden de ambulancedienst en de KNRM opgeroepen voor het incident aan boord van de boot. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek de accu in het schip te zijn ontploft. Twee personen hadden hadden door het ongeluk verwondingen opgelopen.

Eén slachtoffer werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer werd door het ambulancepersoneel en de medewerkers van de KNRM nagekeken. Uiteindelijk hoefde de persoon niet naar het ziekenhuis. Na controle of er nog andere slachtoffers waren en nadat de machinekamer en het apparatuur was veiliggesteld, gingen de bemanningsleden van de KNRM en de overige hulpdiensten weer terug naar de posten.
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren