Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster aangereden door vrachtwagenchauffeur

Toegevoegd: 11-08-2022, 16.18 uur
Fietsster aangereden door vrachtwagenchauffeur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - Een fietser is woensdagmiddag bij Oostburg aangereden door een vrachtwagenchauffeur. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval vond woensdag rond 14.00 uur plaats aan de Expeditieweg in Oostburg. Een vrachtwagenchauffeur naderde daar een oversteekplaats waar twee fietsers wilden oversteken. De chauffeur uit het Belgische Schaerbeek had, volgens een woordvoerster van de politie, de eerste fietser wel gezien, maar zag de tweede over het hoofd.

Bij het optrekken raakte de vrachtwagen de fietser. De 60-jarige fietsster uit Arnhem is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Gegevens van betrokkenen worden gedeeld met de verzekering waarna de vrachtwagenchauffeur zijn weg mocht vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
witte veter (12-8-2022 om 15:05)
Moet van een ongeval met letsel niet altijd een proces-verbaal worden opgemaakt? Of is dit tegenwoordig niet meer nodig om wat voor reden dan ook? Wie weet hoe dit zit?
Peter Quest (12-8-2022 om 13:36)
Oh nou bij deze, er reed laatste een vrachtwagen van een niet nader te noemen Zeeuws Transportbedrijf over de Duinbeekseweg in Oostkapelle en duwde mij even van mijn fiets. Weggetje is ook veel te klein voor dit soort vrachtwagens. Maar nee hoor gewoon gas geven en door vlammen met hoge snelheid op een weggetje met veel bochten fietsers en voetgangers. En wat zegt de politie, ach, komt u maar terug voor de aangifte. Wat doet de gemeente? Ach die weg is van het waterschap. Sorry niet van ons. Wat zegt het waterschap, daar kunnen we niets mee maar het is bekend. Wat zegt het Transportbedrijf. Heeft u bewijs? Tja uitgel......ld. Kosten reparatie 172 Euro. Blijkbaar moet je eerst onder een vrachtwagen liggen alvorens ze wakker worden.
Cookie-instellingen beheren