Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 109 km

Bekeuringen voor bestuurder met opgevoerde scooter

Toegevoegd: 11-08-2022, 21.13 uur
Bekeuringen voor bestuurder met opgevoerde scooter
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft donderdag een scooterrijder bekeurd tijdens de controle van de scooter. Dee banden van het voertuig bleken te glad te zijn en de constructiesnelheid was te hoog.


De politie controleerde de scooter donderdagmiddag. Daarbij bleek dat de banden van de tweewieler te glad waren. Voor controle namen de agenten de scooter mee naar de rollenbank.

Uit de test bleek dat de maximale snelheid die het voertuig haalde veel hoger lag dan de toegestane constructiesnelheid. De scooter haalde een snelheid van 87 kilometer per uur terwijl 50 kilometer per uur is toegestaan.

De agenten hebben een zogeheten WOK-melding (Wachten op keuring) aangemaakt voor het voertuig. Dat betekent dat de scooter opnieuw gekeurd moet worden voor het weer de weg op mag. Ook heeft de bestuurder een bekeuring ontvangen voor de te gladde banden en de snelheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (12-8-2022 om 13:30)
Ze klagen dat ze tijd te kort hebben maar voor iedere scheet en wat geneuzel heeft de politie wel tijd genoeg. In de jaren 80 stuurde bromsnor je te voet naar huis en dacht je oeps. Moet ik niet meer doen. Hij belde ook nog even met je vader en moeder. Kreeg je daar ook nog effe op je donder. Tegenwoordig staan ze klaar met een bonnenboekje en een haantjesgedrag van heb ik jou daar. Nee daar leren ze wat van. Gewoon naar huis sturen en laten melden dat alles weer in orde is op het politie bureau. Nee hoor ook gelijk een WOK melding. Overdrijven kan ook. Die agenten zijn niet jong geweest.
Ineke (12-8-2022 om 08:41)
Goes gedaan. Weer een jong leven gered. Laatste tijd veel ongelukken door veel te jonge mensen die vaak dodelijk zijn
Franky (12-8-2022 om 00:39)
Hi hi, in Zeeland gebeurd ook wat... Heftig verhaal dit!
Cookie-instellingen beheren