Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 138 km

Duitse jongeren onwel geworden in kapotte bus

Toegevoegd: 12-08-2022, 18.15 uur - Update: 12-08-2022, 20.43 uur
Door: Remi Mesu

KAPELLE - De ambulancedienst heeft vrijdag verschillende Duitse jongeren geholpen die in een bus onwel waren geworden. De touringcar had eerder pech gekregen op de A58.


Het incident gebeurde rond 15.45 uur op de A58 ter hoogte van Kapelle. Volgens een woordvoerder van de politie zou een touringcar met daarin Duitse jongeren pech hebben gekregen. Daaropvolgend werden verschillende personen bevangen door de hitte en raakten onwel.

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de onwel geworden jongeren. Uiteindelijk is de bus naar het terrein van de ANWB verplaatst waar meerdere ambulances paraat stonden. Volgens de PZC zouden meerdere jongeren naar het ziekenhuis zijn gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren