Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee personenauto's getakeld na ongeluk op A58

Toegevoegd: 12-08-2022, 21.37 uur
Eén van de rijstroken was tijdelijk afgesloten.
Eén van de rijstroken was tijdelijk afgesloten.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

RILLAND - Twee auto's zijn donderdagavond beschadigd meegenomen door een bergingsbedrijf na een ongeluk op de A58 bij Rilland. Bij het ongeval raakte volgens de politie niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur op de A58 ter hoogte van de parkeerplaats Het Rak bij Rilland. Volgens een woordvoerster van de politie zouden twee personenauto's betrokken zijn geweest bij ongeluk. Eén van de auto's zou met een minimale snelheid over de weg rijden terwijl de andere richting de maximumsnelheid reed.

Mogelijk heeft één van de betrokkenen de andere automobilist niet op tijd gezien. Een bestuurder probeerde nog tevergeefs uit te wijken voor de andere auto. Volgens de politie zou er bij het ongeluk niemand gewond zijn geraakt. Ook was er geen alcohol in het spel. De beide voertuigen moesten wel door een bergingsbedrijf worden getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren