Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon naar het ziekenhuis na mogelijke steekpartij

Toegevoegd: 12-08-2022, 23.35 uur
De hulpdiensten kwamen in het centrum van Goes in actie.
De hulpdiensten kwamen in het centrum van Goes in actie.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De hulpdiensten zijn vrijdagavond ingezet voor een mogelijke steekpartij in het centrum van Goes. Eén persoon is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De politie kreeg rond 22.10 uur een alarmering binnen van een mogelijke steekpartij aan de Korte Kerkstraat in Goes. Hierop gingen meerdere agenten ter plaatse net als de ambulancedienst.

Uiteindelijk werd één persoon per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten, waaronder een hondengeleider, handhavers en toezichthouders hebben enige tijd gezocht in en rond het centrum van Goes waar op dat moment de kermis bezig was. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (13-8-2022 om 18:31)
Meteen de hele kermis weer opdoeken! Kermisklanten kunnen er niets aan doen maar dit moet consequenties hebben voor alle binkies met een mesje op zak. Ze lopen toch zo weer rond als ze worden gepakt.
Mijn mening (13-8-2022 om 00:24)
Gezellig avondje uit
Grote Smurf (13-8-2022 om 00:07)
En de volgende stekende minderwaardige narcistische kneus die zich alleen met een mes op zak machtig kan voelen. Hoe laat je zien dat je geen echte vent bent....zo dus. Niks machtig. Iedereen ziet dat je zonder mes een mietje bent. Het lijkt wel dagelijkse kost te worden tegenwoordig. Ouders, hebben jullie zitten slapen tijdens de opvoeding of gaf je gewoon geen reet om je kind?
Cookie-instellingen beheren