Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Medewerkers gemeente blussen smeulend afval bij Westkapelle

Toegevoegd: 13-08-2022, 00.09 uur
De medewerkers van de gemeente hadden de smeulende resten al gedoofd.
De medewerkers van de gemeente hadden de smeulende resten al gedoofd.
© Foto: Brandweer Westkapelle
Door: Remi Mesu

WESTKAPELLE - De brandweerlieden van de post in Westkapelle moesten vrijdag uitrukken voor een buitenbrand in Westkapelle. Toen de brandweer arriveerde, bleek dat medewerkers van de gemeente de bluslieden voor waren.


De brandweer werd rond 08.40 uur gealarmeerd voor een buitenbrandje bij het Krekepad bij Westkapelle. Toen de bluslieden aankwamen bij de locatie van de melding, bleek dat het ging om een hoop smeulend afval bij de Westkapelsche Kreek.

Toen de medewerkers van de brandweerpost in Westkapelle wilden gaan blussen, bleek dat medewerkers van de gemeente hen al voor waren. Zij hadden de smeulende afvalresten al gedoofd waardoor de situatie onder controle was. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren