Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 232 km

Mogelijk gestoken persoon is 18-jarige Kapellenaar

Toegevoegd: 13-08-2022, 10.45 uur
Het incident gebeurde in het centrum van Goes.
Het incident gebeurde in het centrum van Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De man die vrijdagavond per ambulance naar het ziekenhuis was gebracht naar de mogelijke steekpartij in Goes, is een 18-jarige man uit Kapelle. Dat meldt de politie zaterdag via Twitter.


Rond 22.00 uur ontving de politie een alarmering dat er op de Korte Kerkstraat in Goes onenigheid was ontstaan. Volgens een woordvoerder van de politie is het niet duidelijk wat daar precies gebeurd is.

Een 18-jarige man werd na het incident per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou, volgens de politie, mogelijk gestoken zijn. De politie, handhaving en toezichthouders hebben in en rond het centrum nog gezocht naar mogelijke verdachten, maar konden geen aanhoudingen verrichten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (13-8-2022 om 20:50)
Niks aan de hand, gewoon weer een incidentje... gaat helemaal prima met onze Nederlandse maatschappij. BV Nederland is belangrijk, de rest negeren we gewoon als overheid zijnde.
Pim (13-8-2022 om 16:46)
Die raddraaiers verzieken hier alles !!!
Someone (13-8-2022 om 11:38)
Ze kunnen net zo goed de kermis verbieden... Altijd een steekpartij. Elke keer weer!
Cookie-instellingen beheren