Weerbericht:
Vannacht regen en veel wind. Overdag buien. Zondag meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw richt luchtdrukwapen op voorbijgangers in Axel

Toegevoegd: 13-08-2022, 11.06 uur
Vrouw richt luchtdrukwapen op voorbijgangers in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AXEL - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrouw uit Axel aangehouden die een luchtdrukwapen op voorbijgangers richtte. De vrouw zit nog vast voor verder onderzoek.


De politie werd rond 03.00 uur gealarmeerd dat een 47-jarige bewoonster van de Weststraat in Axel een luchtdrukwapen op voorbijgangers zou richten. Toen de agenten aankwamen op de locatie, troffen zij een wapen aan bij de bewoonster.

Het luchtdrukwapen is in beslag genomen en de 47-jarige vrouw is aangehouden. De bewoonster uit Axel zit voorlopig nog vast in een politiecellencomplex voor verder verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rust (14-8-2022 om 09:18)
Deze dame heeft inderdaad hulp nodig!! Dit is al jaren bezig, Voor de bewoners in de straat is er nu in de nacht eindelijk rust. Roepen, tieren, harde muziek, met deuren slaan en meer vreemd gedrag. Hoop dat ze nu echt geholpen wordt.
Michel (13-8-2022 om 16:59)
Hoe gestoord moet je dan wel wezen.
Grote Smurf (13-8-2022 om 14:10)
Ik vraag me af wat voor voorbijgangers dat dan waren om 3:00 s'nachts. Van die hersenloze schreeuwende idioten die geen rekening willen houden met mensen die willen slapen? Schieten is nooit goed maar als de overlast niet stopt tja....Of de vrouw is doorgedraaid en wacht al ellenlang op wat wegbezuinigde zorg.
zeeuw (13-8-2022 om 11:59)
moet je na gaan hoe nederland verloederd
john (13-8-2022 om 11:41)
het gaat daar lekker de laatste weken
Cookie-instellingen beheren