Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer bevrijdt jong katje achter zonnepanelen

Toegevoegd: 13-08-2022, 17.04 uur
Brandweer bevrijdt jong katje achter zonnepanelen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De brandweer van de post Middelburg Stromenweg is vrijdagavond uitgerukt voor een katje dat vast zat tussen zonnepanelen in Middelburg. De bluslieden konden het dier weer veilig terugbrengen bij de eigenaar.


Het jonge dier was vrijdag rond 21.00 uur ontsnapt uit het badkamerraam van een woning aan de Buitenhovelaan in Middelburg. Vervolgens was de kat het dak op geklommen waarna die vast kwam te zitten tussen de zonnepanelen die daar liggen.

De medewerkers van de brandweer kwamen met een ladderwagen ter plaatse om het dier te bevrijden. Uiteindelijk konden de bluslieden de kat te pakken krijgen om de viervoeter veilig terug te brengen bij de eigenaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angele (13-8-2022 om 20:15)
wat aardig van jullie, chapeau
Truus (13-8-2022 om 17:55)
Goed gedaan brandweer !
Cookie-instellingen beheren