Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 52 km

Auto getakeld na eenzijdige botsing

Toegevoegd: 13-08-2022, 17.19 uur
De auto moest getakeld worden.
De auto moest getakeld worden.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

'S-GRAVENPOLDER - Een automobilist is zaterdag met zijn personenauto tegen een paaltje gebotst bij 's-Gravenpolder. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 13.15 uur bij de kruising van de Goesestraat met de Kloetingseweg. Een automobilist zou daar de rand van een afscheiding en een paaltje hebben geraakt. Bij het eenzijdige ongeluk raakte niemand gewond.

De personenauto moest wel getakeld worden door bergingsbedrijf De Moor. De Koninklijke Marechaussee was ook ter plaatse om ondersteuning te bieden bij het ongeluk. Nadat het papierwerk was afgerond, konden de hulpdiensten weer terugkeren naar hun posten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren