Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer haalt loshangende tak in Goes weg

Toegevoegd: 13-08-2022, 17.32 uur
De brandweer moest de tak helemaal loszagen.
De brandweer moest de tak helemaal loszagen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De brandweer is zaterdag ingezet omdat een tak van een boom in Goes loshing. In eerste instantie haalden de bluslieden slechts enkele takken weg. Later was het toch nog nodig om de hele tak weg te zagen.


De bluslieden uit Goes werden rond 11.30 uur opgeroepen omdat takken van een boom aan de Watervlietweg in Goes vervaarlijk loshingen. De medewerkers van de brandweer besloten toen enkele losse takken te verwijderen zodat het gevaar van mogelijk vallende takken geweken zou zijn.

Toen de brandweer vertrokken was na de eerste ronde van zaagwerkzaamheden, was de situatie echter niet volledig onder controle. Om 12.15 uur werden de medewerkers van de brandweer opnieuw gevraagd om richting de Watervlietweg te rijden. Deze keer moesten ook de restanten van de boom eraan geloven.

De bluslieden zaagden de volledige tak van de boom af. Hierdoor kon het loshangende deel van de boom geen gevaar meer opleveren voor voorbijgangers. Toen de werkzaamheden aan de boom waren afgerond, konden de brandweerlieden definitief terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boy (13-8-2022 om 21:22)
Volgens mij is de afd onderhoud van de Gemeente Goes daar verantwoordelijk voor!,! Maar ja de brandweer is ook makkelijk he.Heeft toch niets te doen. noem ik achterstallig onderhoud.
Cookie-instellingen beheren